Guarana az őserdők gyöngyszeme

Az egészségünk megőrzéséhez nélkülözhetetlen összetevőket a legtöbb esetben a természet forrásaiból érdemes kinyernünk. Amazónia különleges kincse a guarana, ami egy őshonos kúszónövény és az emberi egészség támogatása szempontjából értékes összevetőket tartalmaz.

A növény gyümölcséből készülő esszenciális kivonat a helybéli törzseknek évszázadok óta szolgál olyan értékes energizálóként, ami csodálatos befolyást gyakorol az egész szervezetre. A Nutriversum ezt a kuriózumot hozza el mindenkinek, hiszen a Vita-Guarana kapszulák önmagunk legenergikusabb változatává varázsolnak minket.

Az antioxidánsokban gazdag készítmény, a kávéban található koffeinnel ellentétben, lassan szívódik fel, így a hatása is tovább tud gyümölcsözni a szervezetünkben, ráadásul egyes kutatások szerint, a szívnek és az érrendszernek is kedvez. A guarana ereje hű társunk lehet a nagyobb megmérettetések alkalmával, azonban napi 1 kapszulánál több bevétele nem ajánlott. Ne feledjük, hogy a mértékletesség elve itt is érvényesül!