Hőcserélő gyorsan, helyileg méretezve

Sok esetben, ha nem megfelelő módszereket alkalmaznak és télen nem védik a fagyás ellen a kültéri egységeket, azok fagyáskár áldozatai lehetnek.

HőcserélőKellemetlen a tél kellős közepén egy ilyen baleset és nagyon sok esetben, hetekbe kerülhet a megfagyott hőcserélő alkatrészeinek a kicserélése. Ha szerencsétlen helyzetében egy nagyon ritka vagy ismeretlen márkájú berendezéshez keres alkatrészeket, szinte lehetetlenre vállalkozik.

Ilyenkor jön jól az internetes tudakozó. Keresni kell minden szakboltban, fórumon, érdemes tanácsot kérni levélben vagy személyesen. Amennyiben sehol nem talál megoldást a bajra, érdemes megkérdezni a szakembereket, hogy az egyedi méretezéssel meg lehet oldani a cserét.

A Cominter olasz gyártó kiváló minőségű rekuperátor hőcserélő csomagokat árul, egyedi méretezésben. A kötegek kimondottan csak alumíniumból készülnek és a 300-2400 mm átlós méretek között, bármilyenben kialakíthatóak. A megrendelő igényei szerint helyileg átalakíthatóak, néhány napos szállítási feltételek mellett.