Kartonpapír tábla a termékek elválasztásához

Törékeny tárgyak csomagolásakor nagyon fontos, hogy olyan lapok válasszák el egymástól, amelyek képesek felvenni az ütközéseket és nem továbbítják a termékek felé. A kartonpapír tábla helyet kap a körömlakkok biztonságos elosztásától kezdve, a veszélyes anyagok palackjainak védelméig. Érdemes beszerezni mindenképp azoknak a vállalkozásoknak, a biztonságos szállítás érdekében, amelyek nemcsak gyártanának, hanem csomagolnak is.

Webáruházunkban számos kartonpapír tábla változat kapható jutányos áron, legyen az akár 2 vagy 3 vagy 5 rétegű. A szintekhez is érdemes beszerezni masszív kartonlemezeket, így a nyomás nem éri direktbe az alsó szinten lévő termékeket. Cégünk természetesen nemcsak kartonból készült elválasztókat és lemezeket forgalmaz, mivel a kínálatunkban a kartonpapír tábla elvei alapján készült UV kartonplast is megrendelhető.

Természetesen a csomagolástechnikán túl, ezek a lemezek más területen is hasznosíthatóak. Mivel könnyen lehet ollóval vágni, alkalmas dekorációs elemek készítésére is. A lehetőségeknek már csak a fantázia szabhat határt.