Készház: Ön megálmodja, mi elkészítjük!

Nincs is annál látványosabb eredmény, mint amikor élete során el tud oda jutni, hogy saját házat húz fel egy megvett telekre. A költségek és a kivitelezés ideje mindig kérdéses, az építkezés mellett pedig a saját hétköznapjait és családjának egzisztenciáját is meg kell teremtse.

A készház egyedi és költséghatékony opció, ráadásul hamar megvan. Álmodja meg az otthonát, mi megtervezzük és nekiállunk a munkáknak.

Gyárilag előre elkészített szerkezetek és panelek képezik a ház alapját, erre kerülnek fel a kőművességnél használt anyagok, kezdve a téglától egészen a hidegburkolatokig.

A készház vásárlása ráadásul államilag támogatott, vagyis kölcsönt tud rá venni. A hitel összegével is könnyen tud majd számolni, ugyanis az általunk készített készház árai fixek, ennek ismeretében abszolút megbízható számításokat tud végezni. Nálunk nincsenek utólag módosított árak vagy extra költségek! Referenciaházaink megtekintésére is adunk lehetőséget, amennyiben szeretné megnézni, milyen kertes házat tudnánk Önnek elkészíteni.