Kézműves szappan arcra, hajra

A természet nyújtja a legjobb alapanyagokat a kozmetikai termékek gyártásához, amelyek közé tartoznak a szappanok is. Nagyon jó választás a natúr anyagokból előállított kézműves szappan, amiből mindenféle bőrtípusra van megfelelő. A vitalis-szappan.hu webáruház gazdag kínálatában kizárólag kézzel készített termékeket találunk.

A kézműves szappan meghatározott ideig, megfelelő hőmérséklet és páratartalom mellett érlelődik, így a felesleges víz elpárolog belőle, ugyanakkor a pH értéke ideális lesz a bőrnek. Ezzel kapcsolatban a gyártók pontos méréseket végeznek, mielőtt csomagolásra kerülnének. Lássuk, miket találunk a kézműves szappan alapanyagai között!

Először is kecsketejet, ami felfrissíti a száraz, érzékeny bőrt, aztán van benne shea vaj, különböző gyógynövények kivonatai. Semmiféle vegyszer vagy illatanyag, színezék nem lelhető fel ezekben a kozmetikumokban, hiszen az egészséges és üde bőr elérése a cél. Arcra, kézre, hajra egyaránt nagyon jó hatást gyakorol a megfelelő típusú kézműves szappan.