Kiváló az újgenerációs fog implantátum

Sokan idegenkednek a fogbeültetéstől, mert az fájdalmas, véres, hónapokig eltart a gyógyulás, stb. Jó hír számukra, hogy az azonnal terhelhető fog implantátum mindezekre megoldást kínál.

A hagyományos eljárásban a fog implantátum behelyezése előtt az ínyt fel kell vágni, majd a csontba bele kell fúrni az implantátum gyökerének helyét. Ezután pedig következik a féléves gyógyulás, ez idő alatt ráadásul műfogsort kell viselnie a páciensnek.

Az azonnal terhelhető fog implantátum azonban „önmetsző” módszerrel működik. Nem szükséges előfúrni a csontot, így megspórolhatjuk az íny felvágását, varrását, nem beszélve az ezzel járó lassú gyógyulási folyamatról. Az implantátum gyökere magának vág utat a csonton keresztül, ami így sokkal szorosabban fogja közre a fémcsavart.

Ez az eljárás gyorsabb gyógyulást eredményez, hiszen az íny is alig sérül. Az ideiglenes fogak behelyezésére sem kell hónapokat várni, tehát elfelejthetjük a műfogsort. Nem véletlen, hogy a fog implantátum egyre népszerűbbé válik.