Klíma típusok és tulajdonságok

Manapság egyáltalán nem nehéz megismerni a különféle berendezéseket, ugyanis az interneten bármilyen információhoz hozzájuthat. Nincs ez másként a klíma esetében sem. Szeretné megismerni a különféle légkondi típusokat?

Akkor remek lehetősége van, ugyanis az oldalra kattintva nemcsak hasznos információkhoz juthat, hanem azonnal meg is rendelheti a kiszemelt berendezést.

Természetesen több típus közül válogathat, amelyek között megemlíthetjük a következőket: split klíma, ami 2 egységből álló berendezés és aminek a telepítése szakértői tudást igényel.

Sikerüket az energiahatékonyságuknak köszönhetik. A multi split klíma abban különbözik az előzőtől, hogy a kültéri egységre több beltéri egységet is lehet csatlakoztatni. A mobil készülékek szintén elterjedtek és amint a nevük is sugallja, ezeket bármikor átviheti egy másik helyiségbe. Azt még fontos tudni, hogy a zajszintjük magasabb, mint a többi típus esetében. Az ablakklíma pedig az ablaknyílásba építhető, viszonylag egyszerűen, ezáltal nem igényel szakembert a beszerelése.