Llorens baba, a kislányok álma

A gyerekek szeretnek olyan babákkal játszani, amik hasonlítanak rájuk vagy a testvéreikre. A Llorens baba mostanában azért olyan keresett, mivel rendkívül élethű. A gyerekek sokkal jobban figyelnek a részletekre, mint a felnőttek, és olyan apró eltéréseket is észrevesznek, amelyekre a nagyok nem fordítanak figyelmet.

A játékok terén is nagyon szeretik az olyan aprólékos kidolgozású termékeket, amik a valódi tárgyak, állatok, személyek kicsinyített másai. A babák esetében természetesen nem kizárólag azon elvárás létezik, hogy minél valódibbnak tűnjenek, fontos, hogy szépek, aranyosak is legyenek, és semmiképpen sem ijesztőek.

A Llorens baba kollekciók kétségtelenül megfelelnek ezeknek a szempontoknak, hiszen minden példány kiváló minőségű és aprólékos munka eredménye. A kislányoknak nincs is más vágyuk, mint egy ilyen babát azonnal hazavinni, babusgatni, fürdeti, etetni és altatni. Nos, erre van lehetőség, mivel a Llorens baba nem „jár” egyedül, hanem számos kiegészítővel együtt kapható.

Választhatunk olyan modellt is, ami kiságyban érkezik, vagy amelyik takaróval, pólyával, pléddel, hálózsákban, stb. A Llorens baba élethű megjelenése természetesen az alapos, igényes kidolgozásnak köszönhető. Minden része olyan, mintha valódi lenne, a haja is csodálatos, igazán selymes és puha.

Az azonos nevű Llorens gyártó hatalmas figyelmet fordít a babáinak kialakítására már a tervezés fázisában, ez pedig jellemző rá egészen a termék elkészültéig. A cég széles választékban készít alacsonyabb árfekvésű játékokat is, amik szintén szép kidolgozásúak, élethű megjelenésűek, és adott esetben izgalmas funkciókkal is el vannak látva. A Llorens baba kollekciók prémium kivitelben többnyire 2-3 éves korú gyerekeket mintáznak, és többféle méretben elérhetőek.

A babák szettől függően ruha nélkül, vagy akár teljesen felöltöztetve is megvásárolhatóak. Azt is fontos tudni, hogy számos Llorens baba tartalmaz beépített hangmodult, ami akkor aktiválódik, ha a gyerekek kiveszik a szájából a cumisüveget. Egy ilyen játék a legszebb ajándék lesz egy babázni szerető gyermeknek.