Megbízható magán betegszállítás Budapest területén

Ingyenes betegszállítás csak nagyon szigorú keretek között igényelhető és csak az orvos tudja megrendelni a betegének. Ezzel szemben, a magán betegszállítás Budapest minden lakójának elérhető, sőt, akár magáncélra is igénybe vehető.

Vagyis ezen szolgáltatás által bankba, étterembe vagy a reptérre is eljuthatnak az ülő- és fekvőbetegek, illetve kórházba, szakrendelőbe, kezelésekre is úgy mehetnek el, hogy nem kell hozzá orvosi utalvánnyal rendelkezzenek. Magán betegszállítás Budapest területén, illetve Pest megye különböző pontjairól is kérhető az Ambulife Mentőszolgálattól, ahol többféle szolgáltatást is biztosítanak.

Sürgős esetekre azonnali kiszállással állnak a rendelkezésére, valamint oda-vissza szállítás esetén, a várakozás lehetőségét is felkínálják. Ez utóbbi azt jelenti, hogy megvárják a beteget, amíg például átesik egy vizsgálaton és utána egyből hazaviszik. Így a magán betegszállítás Budapest területén a lehető leghamarabb lezajlódhat anélkül, hogy várni kellene az újabb járműre, személyzetre.