Mineral Radiance szépítőszerek innovatív formulával

A bőrt naponta ápolni kell, hogy sokáig megőrizze fiatalságát és szépségét. A szebbik nemnek nagyszerű választás az AHAVA innovatív, ásványi anyagokban gazdag Mineral Radiance termékcsaládja.

Hatóanyagai segítenek helyreállítani a felhám optimális vízbázis egyensúlyát, megakadályozzák a nedvesség elpárolgását és javítják a vérkeringést. A Mineral Radiance termékek tökéletes példái annak, hogy milyen funkciókkal kell rendelkezzenek a mindennapos szépségápolási alaptermékek. A természetes alapú szépítőszerek minden bőrtípushoz ideálisak, beleértve az érzékeny bőrt is. A maszk, a gél és a krém tökéletesen kiegészítik egymás tulajdonságait, tartós védőgátat képezve az arcon, ami blokkolja a külső tényezők agresszív hatásait.

A kozmetikumok mélyen telítik a bőrt ásványi anyagokkal, vitaminokkal és egyéb jótékony anyagokkal. A Mineral Radiance termékcsalád tagjai, a könnyű állaguknak köszönhetően gyorsan beszívódnak, nem hagynak kellemetlen zsíros réteget és nem kívánt fényt, mindennap megadva az arcnak a megérdemelt ápolást.