Pontos mérést tesz lehetővé a vízóra

Manapság már az összes ingatlanban van olyan berendezés, ami pontosan tudja mérni a vízhasználatot. A vízóra segítségével igen egyszerűen nyomon lehet követni, hogy egy adott periódusban, leginkább egy hónapban milyen mértékű volt a hideg és a meleg víz használata.
Sőt, figyelemmel követhető az elfolyó víz is. Mivel a pontosság, takarékosság egyre fontosabbá vált az elmúlt 20 évben, egyáltalán nem meglepő, hogy mindenhol helyet kap a vízóra. A ferencziepuletgepeszet.hu internetes áruházban kapható modellek bevizsgáltak, pontos mérési eredményt mutatnak és ami nagyon fontos, hosszú élettartammal rendelkeznek, ezért nagyon sokáig számítani lehet rájuk.

A hideg vizes vízóra számos gyártótól megvehető. A legnépszerűbb vízóra márkák a Zenner, a B Meters, valamint a Siemens. A vízóra 80-as, 110-es, 130 mm-es beépítési hosszúsággal egyaránt kapható. A kellék persze többféle átmérővel is rendelkezhet.
Kedvelt az 1” és 3”-os, azonban legtöbb ingatlanban az 1” -os, 110 mm-es kötéstávolságú kerül beépítésre. Mi a helyzet akkor, illetve mit kell választani, amikor süllyesztett dobozban kerül beszerelésre? Remek választás ekkor a 80 mm-es kötéstávolságú vízóra.

Fűtés is ivóvíz kiépítése az ötrétegű cső felhasználásával

Számos tartozékra van szüksége egy jó vízvezeték szerelőnek, amikor egy fűtési vagy ivóvíz rendszert szeretne kialakítani. Szinte minden esetben helyet kap az ötrétegű cső, ami készülhet polietilénből és alumíniumból egyaránt. A többrétegű kialakításnak köszönhetően a kellék biztonságos, alaktartó és időtálló.
Az ötrétegű cső könnyen hajlítható, aminek hála egyszerűen alakítható, legyen szó bármilyen szituációról. A ferencziepuletgepeszet.hu oldalán ötrétegű cső és fitting termékek is megrendelhetők, amikben mindig meg lehet bízni.
A fittingek többfajta préses kontúrral érhetők el. Vannak TH-s, U-s, pexfit kontúros megoldások egyaránt. A weboldalra látogatva igen egyszerűen megtalálható a szükséges méretű ötrétegű cső, köszönhetően a keresőnek és a bal oldali szűrőnek.