Rendelkezhet méretes üvegfelülettel a beltéri ajtó?

Egy lakás építésekor mindig alaposan meg van tervezve, hogy pontosan hány darab és milyen funkcióval rendelkező helyiség lesz benne. Amikor a rajzokat készítjük, még csak fel sem merül bennünk a beltéri ajtó formavilága, viszont amikor eljön a beépítés ideje, akkor már nincs több idő, muszáj döntenünk.

Mindenesetre elég fontos lenne, hogy előre gondolkodjunk, ugyanis igény szerint teljesen a saját elképzelésünkre szabhatjuk a terméket, ha a tudorhouse.hu weboldal szakembereire bízzuk azt. Bár már maga a beltéri ajtó felhozatala is óriási, de amennyiben kirajzolódott előttünk a vágyott kép és ahhoz még csak hasonlót sem találunk, akkor ne habozzunk leadni a rendelésünket!

Abból adódóan, hogy ez a nyílászáró a helyiségen belül található, kiemelt dekorációs szereppel rendelkezik. Gyakran valóban csak dísz, mert előfordul, hogy némelyik szobák között soha nincs becsukva a beltéri ajtó esetleg csak behajtva. Ha szeretjük a természet adta világosságot, akkor érdemes lehet méretes üvegfelületeket betervezni, hiszen azok segítenek eljuttatni a kintről beszűrődő fényt a beltéri ajtó határolta térbe.