Salgópolc egyéni igényekre szabva

Nagymennyiségű és/vagy nehéz tárgyak tárolásához strapabíró eszközre van szükség. Akármilyen szekrény, polcrendszer nem felel meg a célnak, mert nagyon hamar tönkre fog menni a jelentős súly miatt. Ilyenkor kimondottan tartós és erős szerkezetet kell beszerezni, amilyen például a Salgópolc, ami igény szerint többféle kialakításban is kérhető.

Sőt, teljesen személyre is lehet szabni, hogy milyen széles, hosszú legyen a Salgópolc, illetve hány polccal rendelkezzen és mekkora legyen a teherbíró képessége. Ha pontosan meg tudjuk határozni, hogy az adott esetben milyen Salgópolc lenne a leginkább a segítségünkre, akkor csak meg kell adjuk a www.salgopolc.info.hu munkatársainak az említett paramétereket és ők megvalósítják az elképzeléseinket.

Ugyanakkor, ha nem vagyunk biztosak benne, hogy mekkora Salgópolc kellene vagy terhelhetőség szempontjából mire lenne szükségünk, akkor a szakértők segítségét már a tervezés során is igénybe vehetjük. Így biztosan nem fog csalódás érni és hosszútávon is jól kihasználható polcrendszer kerül majd a birtokunkba.