Te melyik borbély szalonba fogsz menni a karantén után?

A jelenleg tartó bezártságnak hamarosan vége lesz és nagyon sokan már alig várják, hogy végre elmehessenek a kedvenc fodrászszalonjukba. Az sem kizárt, hogy valaki a lehetőséget kihasználva kicsit alaposabban utánajárt a környékén található szolgáltató egységeknek és rálelt valami egyedire, amiről eddig még csak nem is tudott. A karantén végeztével valószínűleg többen is megrohamozzák majd a borbély szalonokat Budapesten. Ebből adódóan jogos kérdés, hogy Te melyiket fogod választani?

A lehetőségek igen széleskörűek. Érdemes próbára tenni többet, egészen addig, amíg végül megtalálod az igazit, ahol mindent megkapsz, amire csak vágysz. Az A 76 barber királynői minden bizonnyal elnyerik a tetszésedet. Már maguk a lányok is nagyon karakteresek, de az évek során szerzett tapasztalatuk és a profizmusuk magáért beszél. Ebben a környezetben semmi sincs a véletlenre bízva. Már maga a szalon úgy van kialakítva, hogy megdobogtassa a férfiszíveket.

Még némi ajándékkal is kedveskednek, hiszen jár egy ingyen kézműves sör vagy whiskey annak függvényében, mi esne jobban. Természetesen, ha autóval érkezel, akkor sem jársz pórul, mert választhatsz egy jó erős kávét, ami minden bizonnyal kellően feldobja a napodat. Na és a frizura, amiért valójában mész? Ha szeretnél többet megtudni a lányok munkásságáról, akkor teljesen felkészülhetsz ebből, megtekintve az a76.hu oldalon található összeállítást. A szalon kifejezetten könnyen megközelíthető, személygépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt.

A parkolás sem okozhat problémát, hiszen a közeli utcákon mindig akad hely. Ami pedig a várakozást illeti, azzal jóformán egyetlen percet sem kell törődnöd, ha online előre bejelentkezel és a megadott időpontban érkezel. Amennyiben még nem jártál itt, akkor garantáltan valami teljesen új dolog fog fogadni, amennyiben pedig már törzsvendég vagy, akkor nagy örömmel térhetsz hamarosan vissza és bízhatod rá a hajadat vagy a szakálladat a kedvenc barber királynőidre, akik a tőlük megszokott profizmussal veszik kezelésbe a frizurádat és készítik fel a karantén utáni időkre.