Vegyen ajándékot a pezsgő boltban!

Pezsgőt vinni ajándékba szuper ötlet, főleg, ha nem akarunk valami nagyon személyes dolgot adni. A megvásárlására kitűnő hely az a pezsgő bolt, amelyik kizárólag Törley pezsgőt értékesít, azonban ebből minden fajtát. A pezsgő főleg annak lesz nagyszerű meglepetés, akiről tudjuk, hogy szereti ezt az italt.

Neki ne csak pezsgőt vegyünk, hanem a pezsgőzéshez szükséges kellékeket is, mint a poharak, jégvödör, jégtál vagy visszazáró! Bizonyára az ünnepelt is eredetinek fogja vélni az ötletet. De hol is vannak pontosan ezek a nagyszerű dolgok? A Törley Gyűjtemény és Látogatóközpontban pezsgő bolt is várja az odaérkezőket, így össze lehet kötni egy kellemes, kulturális programot némi vásárlással.

A pezsgő bolt kínálata igen gazdag, ezt a torleymuzeum.hu weboldalon alaposabban meg lehet tekinteni, így aki eljön meglátogatni, az már kész „bevásárló listával” térhet be. A Törley logóval ellátott ruhaneműk, ajándéktárgyak a külföldi ismerősöknek, rokonoknak ötletes szuvenírek lehetnek. Vegye szemügyre a termékpalettát!