Vezetői támogatás az önfejlesztés felé

Egy cég vezetőjeként, valahol az alkalmazottai fejlődéséért felelős. Ugyanis, ha megfelelő támogatást nyújt a számukra, illetve kellően tudja ösztönözni őket, akkor saját maguk is mindent meg fognak tenni az önfejlesztés érdekében, ami egyértelműen nemcsak nekik, hanem a cég egészének is előnyére válhat.

Persze ez személyiségfüggő, mert van, aki magától is rálép az önfejlesztés útjára, de azért a többségnek szüksége van útmutatásra, noszogatásra. Ehhez jó eszközt kínálhatnak az időszakonkénti értékelések, amelyek során el lehet mondani, hogy mik a tervei, mit szeretne megvalósítani, ehhez milyen segítséget vár el és miként fejlődhetne a cég.

Ez alapján az emberek is kitűzhetnek maguk elé egyéni célokat, amelyeknek az eléréséhez mindenképpen az önfejlesztés lesz a kulcs. Ha szeretné megtudni, hogy miként adhatja meg ezt a kis löketet a munkatársainak, amivel aztán saját maguk is tovább tudnak lépni és fejlődni, akkor keresse fel a paksiandras.com weboldalt és olvassa el a témához kapcsolódó érdekes cikkeket, illetve a weboldal tulajdonosa által írt könyvet!