A bontókalapács előtt nincs akadály

Ha egy áttörhetetlennek tűnő akadályt gördít elénk a sors, akkor ideje előkapni az nagyágyút. A bontókalapács hatékonyan zúzza szét azt, ami az útjába kerül.

Egy felújítás során ezzel az eszközzel lehet a legegyszerűbben megszabadulni egy fal bizonyos részeitől, de ha úgy tetszik, akkor eltűntethetjük az egészet. Arra viszont vigyázzunk, nehogy egy tartófalnak essünk neki, mert akkor megvan rá az esély, hogy az egész épületet magunkra döntjük.

Ezért csak csínján bánjunk a bontókalapáccsal, mert nem szabad alábecsülni az erejét! A Hitachi modellek mondhatni, hogy a kategória csúcsát jelentik, amelyekbe az évek során számos technológiai újítás került, ezért váltak annyira hatékonnyá és ezzel egyidejűleg népszerűvé.

Az építőipar nélkülözhetetlen kellékét képezi a bontókalapács. A legkeményebb betonfal sem képes ellenállni a bontókalapács 43 J ütőerejének, a téglafalak pedig úgy dőlnek le előtte, akár a kártyavár. A rezgéscsillapító egy különösen fontos részét képezi a felépítésének, mert ez teszi kényelmessé a szerszámgép használatát.