A lakberendezési stílusok alkalmazhatók vegyesen is

Egy lakás vagy iroda berendezése – hasonlóan a ruhatárhoz – követi a divatot és fokozottan igaz ez a nagyobb cégek irodáira.

Lakberendezési stílusok

Ahogy az öltözködésben, itt sem az éppen trendi irányzat a legjobb választás, nem kötelező a lakberendezési stílusok követése. Az éppen aktuális divat követésével, bárki csak egy lesz a számtalan hasonló között, ezért bátran maradjon mindenki a saját egyéni stílusánál.

A lakberendezés nem egy divatirányzat feltétel nélküli követése, mivel, akinek van kialakult stílusa, bátran alkalmazza, nem kötelező a lakberendezési stílusok követése! Természetesen, egy hozzáértő szakember tanácsait, a fentiektől függetlenül, érdemes figyelembe venni. Sokszor jó megoldás egy letisztult stílus alkalmazása, ugyanakkor, ha a berendezés egy része más stílusú, ez kontrasztot ad és így is kialakítható egy remek végső hatás, nem kötelező a lakberendezési stílusok követése. A modern és a rusztikus stílus is ízlésesen vegyíthető, a retro is kedvelt napjainkban, bár nem önmagában, hanem vegyesen, más stílusokkal együtt alkalmazzák.