Ásás helyett itt a gödörfúró!

Nagyobb méretű telkeken, tanyákon gyakran kerülhet szembe olyan jellegű kihívásokkal, amelyek megoldására első ránézésre nincs gyors alternatíva. Amikor fákat kell ültetni vagy szőlőt telepíteni, esetleg kerítéshez cölöpöket leásni, akkor a legtöbben azonnal a jól bevált kézi szerszámok után nyúlnak. Ezek hatékonyak, eredményesek, de nehéz velük dolgozni. A gödörfúró felváltja az ásót és lapátot egy menetben.

A benzines motorral szerelt készülékekről lehet találni vicces jeleneteket az interneten, amikor elszabadulnak és saját életre kelnek. Ezt jobb megelőzni, ami nem lesz nehéz, ha betartja a használati útmutatót. A gödörfúró erős motorral és stabil fúrószárral van ellátva, ami még a kemény talajokkal szemben is megállja a helyét.

A magas áttételi arány gondoskodik a stabil tartás közben törtnő precíz munkavégzésről. Ahhoz viszont, hogy mindig nagy hatékonyságot mutasson a berendezés, foglalkozni kell vele rendszeres időközönként. Az gödörfúró igényli bizonyos idő után a tisztítást, a gyújtógyertya és üzemanyagszűrő felülvizsgálatát, valamint a kenést biztosító zsír cseréjéről sem szabad elfeledkezni a meghajtó házban.