Diafilm – retró és mégis új

A gyermekkor egyik meghatározó élménye a mesenézés. Remek kikapcsolódás, amely alatt új világokat fedezhet fel magának az ember. A diafilm a mostani gyermekeknek talán nem mond sokat, de a szüleik szíve még ma is megdobban a szó hallatán. Ez a manapság retró dolog évtizedekkel ezelőtt maga volt a csoda, hiszen az akkori gyerekek leginkább így nézhettek meg egy-egy rajzfilmet.

Amikor még nem volt számtalan rajzfilmcsatorna, a család apraja-nagyja összegyűlt a szobában és izgalommal ült le megnézni egy vetítést. A diafilm természetesen csak akkor jön létre, ha van egy diavetítő gép, ami modern változatban is megtalálható. A vesszoparipa.hu webáruházból mind a vetítő, mind pedig a diafilm megrendelhető.

Ezzel a két halhatatlan eszközzel újranézhetjük a régi nagy kedvenceinket, mint a Mazsola és Tádé, a Vízipók-csodapók vagy a Süsü, a sárkány, de új barátainknak, Bogyónak és Babócának is végigkísérhetjük a kalandjait. Ajándékozza meg gyermekeit a diafilm nézésének élményével, ami összehozza az egész családot!