Első osztályú minőségben gyártott fedélzeti táska

Tegye Ön is életét minőségi bőröndbe és vegye a nyakába a világot! A Bontour készséggel kiszolgálja minden vásárlóját, aki kisebb vagy nagyobb utazás előtt áll. A különféle fedélzeti táska lehetőséget nyújt arra, hogy a repülőgépek kabinjában tudhassa az értékeit, ruháit. Ennek mérete standard, hiszen a legtöbb járathoz kell igazodnia.

A fedélzeti táska rendszerint 55x40x20 cm szokott lenni, ami nemcsak a repülőkön válhat hasznossá, hanem hosszabb buszos utakon is. Érdemes alaposabban megtekintenie a honlap kínálatát, ugyanis a tartós termékekre nem hiába adnak 2 év garanciát. Bár az árak magasnak tűnhetnek, mindenképp vegye figyelembe azt is, hogy valószínűleg egy életre szerzi be.

A kényelmes és praktikus fedélzeti táska csak egyike azon bőröndöknek és utazótáskáknak, amiket forgalmazunk. Közepes és nagyméretű változatok is találhatóak ugyanitt, legyen szó kemény- vagy puhafedelű típusról. Bármilyen kérdése adódik, azt felteheti ügyfélszolgálatunkon. Igyekszünk mielőbb választ adni rá!