Falszárító készülék a penész ellen

Valami okból kifolyólag eláztak a lakás falai, megjelent a penész és dohszag is van? Akkor a Trotec TTK 75 E berendezés megoldást jelent a problémákra, ugyanis ez egy több funkciós falszárító készülék.

falszáritó készülékAz eszköz első számú funkciója a párátlanítás, de megoldást jelent a penészgomba okozta foltokra, az ablakon megjelenő páracseppekre, képes friss, egészséges levegőt biztosítani és a falakat szárítani is. A berendezés német gyártmányú, minősége kiváló, ami 2014 óta van forgalomban.

Működése során nagyon csendes, alig hallható, nagyon alacsony az áramfogyasztása, ezáltal Ön pénzt spórolhat meg. A falszárító készülék tömlőcsatlakozót is tartalmaz, amellyel az összegyűjtött víz elvezethető egy lefolyóba, vagyis nem kell foglalkozzon a tartály folyamatos ürítésével.

Amikor a tartály tele van, akkor a berendezés el sem indul, tehát meggátolja a túlfolyást. Kezelése egyszerű, automata vezérlése van. A falszárító készülék szűrőbetétje könnyen kivehető és mosható, tehát a karbantartásra nem kell pénzt áldozni.