Ha webáruházban is szeretné értékesíteni termékeit

Ha körülnéz a Neten nagyon sokféle csábító lehetőséggel találkozik, ajánlanak ingyenes megoldást, ajánlanak univerzális, mindent tudó oldalt, amivel Önnek már semmi dolga nem lesz, igaz ez nagyon sokba kerül. És még nagyon sokféle ajánlattal találkozhat, akár webáruház készítésről, akár webáruház bérlésről van szó. Talán egy webáruház bérlése az, ami a leginkább megfizethető és a legmegbízhatóbb megoldás, ha minden segítséget megkap, az induláskor, de később is webáruházának üzemeltetése során.

webaruhaz_keszites_minibolt
Ha webáruházra lenne szüksége

A minibolt hu oldalra kattintva igényelhet egy tesztáruházat, és meggyőződhet az általuk készített webáruház könnyű kezelhetőségéről, az oldal áttekinthetőségéről, függetlenül attól, hogy számítógépen vagy mobilon tekinti meg valaki.

Ügyfélszolgálatuk minden segítséget megad az adminisztrációs, szerkesztési technikák elsajátításához és kívánságára egyénire formálják webáruházát: színekkel, logóval, termékkategória- és menüstruktúrával.

Maximálisan szem előtt tartva az Ön elképzeléseit és elvárásait, mindezt elfogadható webáruház készítési áron. Ha igényli, készítünk diákat úgynevezett slide show-t, amivel képekben is bemutathatja vállalkozását és beépítjük céges Facebook oldalát is.