A high end hangfalak megdöbbentően erősek

A minőségi gyártók egyre közelebb akarják hozni, a tökéletes, tiszta hangzást. Ezt high end hangfalak fejlesztésével igyekeznek megoldani. Olyan jó minőségű és dinamikus hangokat lehet belőlük kicsikarni, amiknek köszönhetően úgy fogjuk érezni, mintha egy egész zenekar élőben nekünk játszana. Persze, ha filmről van szó, akkor a fejünk körül cikázó hangok miatt fog leesni az állunk, hiszen olyan érzésünk lesz, mintha mi magunk is együtt élnénk át a kalandokat a főszereplővel.

A high end hangfalak általában nagyméretűek, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen dizájnnal rendelkeznek, hiszen szembetűnő részei lesznek a szobának. Különböző színekben kaphatóak és elegáns famintázattal is rendelhetőek. Mindenképp olyat válasszunk, amiknek nemcsak a hangzásuk kiváló, hanem a kialakításuk is. Ha már high end hangfalakra ruházunk be, akkor nincs helye kompromisszumoknak. A formavilágukkal modern megjelenítést adhatnak a moziszobának, a hangjukkal pedig veszteségmentesen élvezhetővé válnak a kedvenc filmjeink.

Az igazán elegáns és exkluzív fehér hangfal letisztult képet fog hozzárendelni a helyiséghez. A világos doboz és a mélyfekete membránok agresszív kontrasztja erőt és eleganciát sugároz. Elég csak ránézni egy fehér hangfal megjelenésére, ami egy prémium minőséget gyártó cégtől származik, és máris érezni lehet rajta, hogy élethű hangokkal fogja kényeztetni a hallójártainkat. Különösen jól mutatnak egy világos nappaliban, ahol világos falak vannak és fehér bútorok. Az ilyen környezettel remekül harmonizálnak, és szinte beleolvadnak.

Meg kell találni a megfelelő egyensúlyt, hogy a dizájn ne menjen a minőség kárára és fordítva. Hogyha csak arra figyelünk, hogy a fehér hangfal jól mutasson a helységben, akkor könnyen csalódás érhet, amikor elkezdünk filmet nézni és nem várt hangzással szembesülünk. Viszont a kiváló hangzás esetén is könnyen zavaróvá válhat, hogyha a berendezés túlságosan eltérő és a színek rosszul mutatnak. Utána már késő lesz átalakítani az egész arculatát.