Könnymentes és hipoallergén babasampon

Az újdonsült szülőknek nagyon körültekintően kell eljárniuk a kisgyermek fürdetésével kapcsolatban, mert sok kozmetikum képes szárítani a bőrt, allergiát kiváltani, vagy a gyermek szemébe kerülve nemkívánatos könnyeket okozni.

A HerbArting névvel fémjelzett forradalmian új babasampon egy abszolút biztonságos és gyengéd termék, ami segít a csecsemőnek abban, hogy teljes szívéből megszeresse a fürdési folyamatot, a haját rendkívül puhává és selymessé teszi, illetve szokatlanul kellemes illatot kölcsönöz neki.

A babasampon ideális termék a nagyon gyenge és finom gyermek hajának napi rendszerességgel történő mosására, mivel 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz. Az innovatív kozmetikum gyengéden tisztítva segíti elő a haj rendkívül könnyű kifésülését és teljesen eltávolítja a benne lévő szennyeződéseket.

A növényi kivonatoknak köszönhetően, a kicsi haja selymes és kellemes tapintású lesz. Vigyen fel egy kevés babasampont a gyermeke nedves fürtjeire, enyhén masszírozza bele a fejbőrbe, majd öblítse le bő vízzel!