Különleges minyonos játékok fiúknak és lányoknak

Legyen az roller, frizbi vagy gumilabda, ha a kedvenc mesehősök vannak rajta, máris jobb vele a szórakozás. Nemcsak a felnőttek szeretik a tematikus tárgyakat, hanem a gyerekek is. Nem is csoda, hogy a minyonos játékok annyira keresettek.

A pici kis karakterek, amelyek a Gru mesefilmben bukkantak fel, valójában apró kis sárga, kapszulafejű, egyszemű szolgák, akik szándékosan barátságosak és aranyosak, hogy Gru karaktere szimpatikusabbá váljon. A minyonos játékok varázsa is ebben rejlik, hiszen mindenki örülne egy kicsi cuki figurának otthon.

Ráadásul ezek a karakterek egyaránt kedvencei a fiúknak és lányoknak. A Játékwebshop kínálatában is akad bőven ilyen tematikájú termék, aminek többsége a 3-6 év közötti gyerekek kikapcsolódási lehetőségeit környékezi meg. Az alumíniumvázzal készült roller kiváló lehetőség a kinti szórakozáshoz, ami minyonos díszítést kapott az AS Toys jóvoltából.

Szabadidős tevékenységekhez alkalmas az ugráló labda is, aminek a színe szintén ezekre a figurákra emlékeztet mindenkit. A minyonos játékok széles kínálatában kétféle változatban kapható gumilabda is, ami remekül pattan és már a 3 éves gyerek is használhatja. Nem szabad kihagyni a minyonos játékok sorából a különféle plüssöket és babzsákokat sem, amelyek a bábszínjátékok szereplői is lehetnek.

Az izgalmas minyonos játékok egyike kimagaslóan keresett a lányok körében, ez pedig a kreatív gyöngy szett. Alkotótálcán lehet különféle figurákat készíteni, a gyöngyök pedig a víz hatására összetapadnak. Ezután bármire rá lehet ragasztani, csodásan fel lehet dobni velük a gyermekszobát, iskolatáskát, teniszcipőt, stb. Amennyiben megtetszett a minyonos játékok közül valami, azonnal kosárba teheti.

A rendelés véglegesítése után, e-mail érkezik a kézbesítés dátumáról, ami 1-3 munkanap. Fizetni a csomag átvételekor is lehet, valamint van lehetőség bankkártyás fizetési lehetőségre is. A 20.000 Ft alatti csomagokra 990 Ft a szállítási díj, ennél nagyobb rendelésnél viszont elengedjük ezt az extra összeget.