LED panel nagyobb helyiségekbe

Hogyha körülnézünk a különböző intézményekben, akkor észrevehetjük, hogy egyre gyakrabban találkozhatunk ezzel a megoldással. A LED panel önmagában nem valami különleges, viszont rendszerben, egységesen alkalmazva, kitűnő fényforrásnak számít.

A lényeg pedig az egységben van, hiszen ezzel egyenletes fény biztosítható a folyosókon, irodákban, üzlethelyiségekben, ipari környezetben, amit sokkal könnyebb elviselnie az emberi szemnek.

Kevésbé fárasztja a szemet, mint például a neoncsövek által kibocsátott fény. A LED panelt a mennyezetbe építve lehet telepíteni. A formát illetően, egyszerű letisztult dizájnnal találkozunk, ezért szinte beleolvad a környezetébe. Számos méretből válogathatunk, de a fényerő és a színhőmérséklet is döntő szempont szokott lenni rendeléskor.

A LED panel ára valóban magasabb, mint a hagyományos változatoké, viszont ez hamar megtérül a használata során, hiszen nagyon keveset fogyaszt. A kínálatban a LED panelekhez tartozó kiegészítő keretek és rögzítők is megtalálhatóak jutányos áron.