Mit garantál a profi hődob kandallóhoz?

Sokan azért nem cserélték még le a régi kályhát vagy egyéb fűtőberendezést, mert nem volt pénzük egy modernebbre vagy épp az, amit kinéztek, a tulajdonságaihoz viszonyítva, elég drága volt. Akik megelégelték már ezt, azok nyugodtan dönthetnek a Benkel shop mellett, ahol évek óta a kandalló árak kedvezőek.

Ez érvényes a konvekciós kandallóbetétekre is. Miről is van sző? Ezzel a ház központi fűtését a meleg levegő légcsatornán való áramoltatásával lehet megoldani. A kandalló árak ennél a terméknél még úgy is alacsonyak, hogy egy valóban sokoldalú és korszerű berendezésről van szó, amelyik igazából egy profi kandallóbetét és a rászerelt külső lemez köpeny együttese.

Az utóbbi tartozékot sokan csak konvekciós burkolat néven ismerik. Ez a kandallóbetét által megtermelt meleg levegőt összegyűjti és a rácsatlakoztatott légcsatornákba tereli. Ha ez a folyamat befejeződött, akkor a meleg ventilátorokkal tovább szállítható ez az összes helyiségbe vagy épp csak oda, ahova azt akarja az ember.

Mivel a kandalló árak a shopban reálisak, illetve a kiszállításra sem kell sokat várni, sőt, a szakemberek az összeszerelésben is segítenek, igenis megéri innen rendelni. Nem mellesleg a konvekciós kandallóbetét remekül beválik olyan épületekben, ahol a vízoldali fűtési kör kiépítése különböző okok miatt nem oldható meg.

Rengeteg esetben a hődob kandallóhoz is fontos lehet. A Benkel több éve árulja már a D01-es típusú hődobot, amelyik az összes általa forgalmazott produktumhoz csatlakoztatható. Ez jó választás a minimum Ø180 mm füstkivezető csonk esetén. A hődob kandallóhoz azért előnyös, mert növelt hőleadó felületet biztosít.

Ennek az eredménye pedig, hogy fűtés közben nem vesz kárba az a megtermelt energia, ami ugye alapból nem olcsó, és csak egyre drágább lesz. Ezzel a kiegészítővel növelni lehet a kandalló hatásfokát, ami mindenki célja.

A Benkel forgalmazta hődob kandallóhoz egy megbízható, tartós és időtálló produktum, amiben az ember biztosan nem csalódik, több év használat után sem. Azért is éri meg ezt választani. mert viszonylag hamar visszahozza az árát.