Paramount Channel siker filmekkel

Unja már, hogy ha a televízióban kedvenc filmje megy, akár hétszer-nyolcszor is megszakítják reklámokkal? Ha pedig kimegy, akkor nem biztos, hogy időben visszaér a folytatásra! Ugye milyen idegesítő?

Paramount Channel
Paramount Channel

A Paramount Channel azonban megszakítás és reklám nélkül vetíti filmjeit. A repertoárjuk részét képezik az akciófilmek, a romantikus történetek, valamint a vígjátékok. Ha ön még nem rendelkezik az előbb említett csatornával, akkor ne habozzon tovább, hanem tekintse meg az Invitel legjobb ajánlatait.

Az Invitelnél IPTV előfizetésébe is beépíthető az amerikai stúdiók sikerfilmjeit vetítő csatorna. Ahhoz, hogy meg tudja rendelni az adott csatornát, érdemes megtudnia, hogy jelenleg milyen csomagban van. Ugyanis az Invitelnél a Paramount Channel csak családi és extra csomagban igényelhető. A családi kivitel 73 tévé- és rádiócsatornát tartalmaz, míg az extra változat már jóval többet. Szám szerint 89 tévé- és rádiócsatornát. Döntse el ön, hogy mire van szüksége. A hangsáv teljes egészében magyar nyelvű az IPTV-nél és a Digitális kábeltévénél is.