Rendeljen online 3D puzzle termékeket!

A kirakós játékok nemcsak a gyermekeknek lettek kitalálva. A felnőttek is elszórakozhatnak a 3D puzzle révén. A komplex és terjedelmes kirakósok sokszor napokig eltarthatnak. Természetesen az ilyen bonyolult termékek főleg felnőtteknek lettek készítve, azonban a kicsiknek is vannak olyan puzzle termékek, amelyekkel el tud játszani és meg is tudja oldani.

3D puzzle
3D puzzle

A jatekgyerekeknek.hu weboldalon rengeteg 3D puzzle közül válogathat. Ez a játék szülinapra, karácsonyra, névnapra is megfelelő ajándék lehet. A játék webáruház ajánlatai között lányoknak és fiúknak vásárolható kirakósok vannak. Az Educa Szín formarakó 7390 Forintért szerezhető be.

Ezzel a termékkel akármi elkészíthető, így teljesen a gyermek képzelőerejére van bízva. Szintén 7390 Forintért rendelhető meg az Educa Mágikus puzzle hernyó. Ez már 18 hónapos kortól ajánlott, így nemcsak a nagyobbaknak lehet szórakoztató. A 3D puzzle segítségével sokáig elszórakozhat a csemete, ráadásul fejlődik a térlátása és a tanulás mellett, még szórakozik is.