Szatén nadrág minőségi anyagból

A szatén elülső oldala sima, hátulja durva és sűrű. A szatén nadrág fényességét csavart szálak biztosítják. Minél erősebb a fonal, annál erősebb a fénye. Egyedülálló anyag, amit érdemes beszerezni. Például egy szatén nadrágot viselve biztosan kitűnsz majd a tömegből!

Története körülbelül ezer évvel ezelőtt kezdődött és az elmúlt évszázadok során a népszerűsége csak nőtt. Manapság a szaténszövetet széles körben használják ruhák, ágyneműk, függönyök készítésére. A pamuttextilek egyik legdrágább és legminőségibb fajtájaként tartják számon. A szatén nadrág sokféle stílusban kapható és könnyen varrható ruhadarab, tehát rengeteget találhatsz belőle a piacon. Lágysága és fénye miatt gyakran összehasonlítják a selyemmel, de az ár szempontjából megfizethetőbb és lehetővé teszi a gardrób jelentős bővítését.

Az ebből az anyagból készült termékek választéka meglehetősen széles, a gyermekruházattól a női divatos darabokig. Típustól és minőségtől függően, a szövet választható mindennapi viselethez vagy elegáns ruhához, sőt, öltönyhöz is.