Tudta, hogy ilyen kevés számlás albérlet van Budapesten?

Szükséghelyzetben, rövid vagy hosszabb távra szoktak az emberek lakást bérelni, de mindenekelőtt fontos a biztonság, ezért sokan keresnek számlás albérletet a fővárosban. Tudják, hogy ennek az egyik legnagyobb előnye a megbízható, színvonalas és átlátható bérbeadó szolgáltatás. A PPP Zrt. (0620 561 8222; 1113 Villányi út 76.) szerint Budapesten 100-ból csupán 1 albérlet számít számlás albérletnek. Aki nem talál egy ilyen bérleményt, az kénytelen magánszemélytől bérelni és sajnos ebben az esetben előfordulhat számtalan kellemetlen meglepetés.

Először is a legtöbbször a lakás berendezése hagy kívánnivalót maga után, aztán ott vannak az előre nem látható problémák, mint például az, hogy váratlanul megemeli a tulajdonos a bérleti díjat. Ugyanakkor megtörténhet az is, hogy egy napon elszállítja a bútorokat vagy eladja az ingatlant a bérlő feje fölül, akinek nagyon rövid idő alatt költöznie kell. De hová? Képzelje el ezt a rossz helyzetet és inkább döntsön a Professional Premium Property Zrt. nevű vállalkozás nyújtotta lehetőségek mellett!

Ez a cég számlás albérleteket kínál az ügyfeleinek, de a jól megfogalmazott bérleti szerződés kötését sem hagyja ki. A számlával és szerződéssel kiadott lakás tulajdonosa jobban oda fog figyelni a karbantartásra, könnyebben kifizeti a szükséges javításokat, segítőkészebb lesz, mert ezeket a költségeket el tudja majd számolni. Az államtól lakhatási támogatás is igényelhető számlás albérlet esetén. Természetesen, ehhez néhány szempontnak meg kell felelni.

Ezeknek listáját megtalálhatjuk az alberletbudapest.hu weboldalon. Ajánlott tájékozódni, hogy tisztában legyen a lehetőségeivel, mert gyakran előfordul, hogy nem tudunk ezekről, így le is maradunk róluk. Ilyesmi viszont nem fordulhat elő, ha a Professional Premium Property Zrt. cég segítségével béreljük ki azt az ingatlant, amit tökéletesnek találunk. Rugalmas, segítőkész ügyfélszolgálattal várják az ügyfeleket, szimpatikus munkatársak dolgoznak itt. Jó ötlet hozzájuk fordulni albérletkeresés során.