Zuhany tálca, ami tökéletesen illeszkedik a fürdőszobába

A különböző formájú zuhanyzóknak megvan a sajátos előnyük. Attól függően, hogy mennyi hely áll rendelkezésre a fürdőszobájában, vagy milyen kialakítást részesít előnyben, egyes modelleket könnyebb megvalósítani, mint másokat.

Tehát az, hogy melyik zuhany tálca lesz ideális, az Ön személyes preferenciáinak és a fürdőszobájában rendelkezésre álló helynek a kombinációjától függ. Ha nagyon kevés hely van, akkor a szögletes alakú megoldást kell választania, ami lehetővé teszi a rendelkezésre álló hely optimális kihasználását.

Az így kialakított zuhany tálca révén, egy kisebb fürdőszobában is kellően nagy és helytakarékos zuhanyzót építhet be. A keskeny helyiségekben a négyszögletű modellek jelentik a legjobb megoldást.

A hosszúkás alapforma oldalra hosszabbítja meg a kabint anélkül, hogy zavaró lenne. Webshopunkban szögletes és lekerekített zuhany tálca modellek egyaránt kaphatóak, így minden árkategóriában kiváló minőségű termékek közül választhat, amit majd kiegészíthet tolóajtókkal vagy zuhanyfüggönnyel.