A memóriajáték nagy sikere

A memóriajáték nagy sikere

Amennyiben közeledik gyermeke születésnapja és végre egy olyan ajándékkal szeretné meglepni, ami hosszabb időn át le tudja kötni, akkor a webáruházunkban megtalálhatja erre a megoldást. Olyan remek szórakozásokban részesülhetnek a csöppségek, amelyek főleg a memóriajáték által vannak biztosítva. Természetesen ezek mellett számos másfajta társas vagy fejlesztő is megvásárolható, azonban a memóriajáték az egyik legkeresettebb termékünk. Valószínűleg az is közrejátszik a szülők választásában, hogy mindenkinek eszébe jut a saját gyermekkora, amikor levették a játékot a polcról és buzgón keresgélték az ábrák párjait.

memoria jatekNincs ez másként a mai játékokkal sem, viszont bizonyos típusoknál már nemcsak a memóriát tesztelik, hanem a gyors gondolkodást és a számolási képességeket is. Mindezek együttesen járulnak hozzá a kicsik fejlődéséhez, amelyek majd jól jönnek a későbbiekben is, ha óvodába kerülnek vagy alkalmazkodniuk kell az iskola elvárásaihoz. Ebben a korban a memóriajáték nemcsak egyszerű szórakozási lehetőség, hanem egyben sikerélmény is. A sikeres párosítás következtében, nincs számukra annál jobb jutalom, mint amikor a szülők megdicsérik a teljesítményüket. Nem véletlen, hogy a következő nap ugyancsak lelkesen veszik le a polcról.

Praktikus a virágküldés szolgáltatás

Praktikus a virágküldés szolgáltatás

Amikor szeretteink távol vannak tőlünk és valamilyen alkalomra ajándékot szeretnénk küldeni a távolból, akkor a virág egy kitűnő figyelmességi ajándék. Nálunk a megadott csokrok közül lehet választani, amit futárszolgálat visz el a címzetthez. Akár külföldről is lehet rendelni virágküldés szolgáltatást, hiszen bankkártyával történő fizetési lehetőség van nálunk. A kiválasztott csokrot, a virágküldés szolgáltatását végző futárszolgálat viszi a címzetthez. Ennek külön díja abban az esetben van, ha a rendelés értéke nem éri el a húszezer forintot, amennyiben eléri, akkor a kiszállítás ingyenes.